klass2Asandersdal

I klass 2A är vi vänner!

Hur jag kom in på rymdakademin

                    Kapitel 1.

                        Flippar ut.

Det var en gång en helt vanlig dag i skolan. Jag och Amelia skulle precis gå ut. Då såg vi ett tåg komma. Det kom inte på räls utom på vind.Tåget stannade precis framför mig  och Amelia det kom ut en tjej och en kille. Killen sa:

  • Du och din vän är antagna till Rymdakademin

ni kommer att åka med oss till Noli Rymdakademin kom 8:30 då väntar vi här på er och ni hinner att packa.

Jag och Amelia flippade ut vi sa:Jaaaaaaaaaa vi kommer att vara på Rymdakademin . Sen 8:30 så var dom där och väntade på oss. Vi gick in i tåget och sen åkte vi till Noli Rymdakademin. När vi såg Rymdakademin så såg vi allt vi önskat oss.Sen var det dags att  gå till rummet. Vi fick det största och det finaste rummet. Till mat var det gröt det var så gott. Sen la vi oss.

                                 Kapitel 2.

                 Första uppdraget.

Det var morgon vi såg på film lite innan vi gick ur sängarna och tog på oss kläder. Jag hade en vit magtröja , svart kjol  , fint lockigt hår , ett par svarta strumpbyxor och ett par svarta stövlar med klack.Amelia hade en svart magtröja , vit kjol ,fint lockigt hår , ett par svarta strumpbyxor och ett par svarta  stövlar. Sen när vi klätt på oss knackade det på dörren jag öppnade det var Helena och Robin från Torpet det är ett tv – program. Jag sa “Nä det är inte sant Helena och Robin är det ni” Robin och Helena sa”Ja det är vi”vi kommer med lite godis och kläder.Sen  gick dom men vi fick domsnummer så vi kan ringa dom och ett uppdrag att dela med godisset till klassen. vi sa “Okej”sen delade vi med och sen la vi oss för det var sent. Men ingen vet att jag och Amelia träffade Helena och Robin.

                       Kapitel 3.

            Jag hittade  en ny planet.

Nästa morgon hade vi lite ont i fötterna för igår gick vi så himla mycket. Men vi gick ändå.då sa Amelia:Jag tror att det är dags att äta frukost. Vi gick och åt sen klädde vi på oss det var samma som igår. Sen ska jag och Amelia gå in i rymdraketen.  Sen sa det 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 0 uppsutning. Det var så läskigt vi hade tränat i en månad nu var hoppet att ingenting gick fel. Efter en minut såg vi något konstigt det var en planet vi gick på den det var så coolt vi döpte planeten till Zombies. Den var blå , grön & grå . Sen la vi oss. Våra vener var vakna så dom styrde rymdraketen.

                    Kapitel 4.

          Sista uppdraget & Examen.

Det var morgon vi åkte ner till rymndakademin.

Jag & Amelia sa:Lala nu är det morgon. Sen så gick vi och åt. Sen kollade vi i brevlådan vi hade fått brev från Malin och klassen dom åkte förra veckan. Det stod:Hej!!!!!!!!!!!!!

Vi har saknat er så vi ville skicka något. Hemma ordnar vi en tillbaka överraskning.Alva , Vanessa  & Simon saknar er så himla mycket. Hälsningar Malin & 2a !!!!!!!!. Jag och Amelia sa: å Vi ville också skicka något.Ja det gör vi. Vi skrev såhär:Hej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jag & Amelia saknar er så mycket vi kommer om 6 veckor. Hoppas att alla har det bra så ses vi . Hälsningar Stella & Amelia.  Sen så vet vi att vi måste få lite fart på oss så vi går till chefen. Hon sa: Ni ska få ett uppdrag det är att skicka ett brev till era föräldrar. Vi sa : Okej vi gör det hej då. Vi skrev såhär: Hej!!!!!!!!!!!!!!!! vi saknar er så mycket vi kommer snart.  Hoppas ni har det bra för det har vi. Hälsningar Stella & Amelia. Å det var så roligt men nu är det ju tråkigt att vänta.  Vi går chefen sa Amelia. Vi gjorde det nu sa hon:Ni ska ta Examen!. Va Det var vi inte beredda på. Chefen sa: Ni ska åka tillbaka och ta examen det ska bli en stor fest. Vi gick och packade ihop så kunde vi dra. Nu stod vi klara och väntade till Noli tåget. Så vi kunde åka hem. Nu kom det så vi gick in och sen åkte vi. När vi kom hem var det en stor fest vi åt kakor och drack saft sen la vi oss det var sent.

Stella

« »

© 2018 klass2Asandersdal. Tema av Anders Norén.