klass2Asandersdal

I klass 2A är vi vänner!

Kalas i rymden

Kapitel 1 Rymd akademien

Det var en helt vanlig dag i skolan när det var rast så kom det ett rymdskepp och jag blev förvånad. En astronaut kom ut och sa att jag hade blivit antagen till rymdakademin. Vi åkte till flygplatsen och sen  åkte vi rymdskepp. det ser konstigt ut. När jag kom fram så var det colt. Det ska bli coolt där. Och konstigt.

KAPITEL 2 FÖRSTA UPPDRAGET.

Jag stod och lagade mat  i köket.

Vill ni veta vad jag lagar. Jag lagar pasta men rätt som det brann det .Jag sprang för att hämta vatten sen sprang jag tillbaka och släckte elden. Sen fortsatte jag med maten när den var klar så smakade jag på den. Sen kom en astronaut och smakade maten. Han tyckte att det var bra. Jag fik ett eget rum.

Kapitel 3 Jag upptäcker en ny planet .

När jag vakna så står en astronaut bredvid min säng. Han säger du ska upptäcka en planet. Vi gick till rymdstationen för att hemta en rymdraket. Och jag satte mig i den och flög iväg. Sen när vi var framme var det spännande det var kallt. Där såg jag en ny planet vi såg en stråle. Då sa jag det var det häftigaste som jag sett nånsin. Jag tittade i en bok. Boken heta strålen planeten var turkos och rosa. Vi tog kort på planeten den var jete kol.

Kapitel 4 min examen.

Det var sista dagen sen skulle jag åka tillbaka vi skulle ha disko och baka en rymd torta. Och spruta confettis  sen när festen var färdig så skulle jag åka hem med rymdraket selenge. När vi åkte hem så åkte vi förbi en ny planet. Den hete stjärnan och sen åkte jag tillbaka till skolan. alla mina vänner springer till mig och sen ringer det in.

Jennifer

« »

© 2018 klass2Asandersdal. Tema av Anders Norén.