klass2Asandersdal

I klass 2A är vi vänner!

Rymden

kapitel 1

En dag baka jag. Då fick jag ett sms att jag var antagen till rymdakademin.  Jag blev glad. Då sa jag ok då kom en rymdraket som var svart. Då gick jag in och sen kom jag till rymdakademin. I rymdakademin var det vita väggar golvet var svart och det var roligt. Det kändes bra när jag kom dit.

kapitel 2 mitt första uppdrag

Dom sa att vi kunde gå och lägga oss en stund .Och efter en stund så knackade det på dörren och jag öppna det var astronauterna som skulle hjälpa oss med första uppdraget. Ni Ska få lära er mer om rymden och kom ihåg att det här är ert första uppdrag.Okej det tänker jag inte glömma. mitt första uppdrag var att lära mig om rymden. Jag kikar ut i rymden och jag intervjuar och läste en bok om rymden.Och jag lär mig om planeterna som jorden solen och andra saker. Jag lärde mig om alla saker från en fröken som heter Malin. Jag fick rätt på allt på provet. Och jag fick ett pris priset var att jag fick en rymdraket.

Jag upptäcker en ny planet kapitel 3

En dag var jag ute i rymden då kom en utomjording jag sköt den då blev utomjordingen till en annan planet som jag aldrig har sett. Planeten var vit rosa och blå.   Utomjordingen var grön . Uppe på planeten var det sand på planeten.

Kapitel 4 rymdkakor

Sista dagen fick jag ett uppdrag att jag skulle baka rymdkakor till examensfesten. Festen var på kvällen kl 6.

Vi åt upp alla kakor . Jag hade gjort det fint det var ballonger och glitter och konfetti . Och jag får presenter av mina kompisar . Jag åker tillbaka till jorden med en rymdraket. Och där hemma träffar jag min familj.  När jag kom hem så hade vi fest.   

Vanessa

« »

© 2018 klass2Asandersdal. Tema av Anders Norén.