klass2Asandersdal

I klass 2A är vi vänner!

Sagan om Etti

Kapitel 1 jag blev antagen.

Jag spelade minecraft och då kom en babian med en magisk rullator taxi. Sen drog han in mig i den. Och sen åkte vi ner i marken och kom till ett rör jag frågade vad han hette han sa att han hette eyehkelopus.se…com. Vi åkte in röret Efter 72 dagar och 6 veckor så va vi framme på en ö med en noob. Babianen sa att man ska lura nooben. Ja lyssnade på han och då kom vi till rymdakademin.

Kapitel 2 mitt första uppdrag.

Jag åt noob-bullar och noob- mos och då kom en babian han sa att jag skulle kasta nooben noppe till solen. Jag frågade vad han hette och hur många år han var. Han var 9999999900 år och han hette yudupolus.se…com. men sen åkte jag till noobarnas rymdakademi. Och sen tog noppe och kasta han till solen. Sen så firade jag. Men då såg jag Theo,Marcus och Leo på noobarnas rymdakademin. Då bytte jag til noobarnas rymdakademi.

Kapitel 3  Den nya planeten

Sen på natten gick min väckarklocka. Jag blev förvånad men sen såg jag en noob. Nooben sa att jag måste hitta en okänd planet. Jag gick till raketen .

När jag hade åkt 10000000000 år så såg jag en planet den var grön och brun jag åkte dit. Jag sjönk ner i den gröna och bruna sörjan. Då åkte jag tillbaka alla firade att jag hade kommit tillbaka.

Kapitel 4 examen

Jag var på noobakademin och spelade fotboll. Sen kom en noob och sa du har tagit examen. Jag sa vad dåligt nu åker jag hem. Jag gick till en rymdraket.

Sen i rymdraketen såg jag massa planeter en grön en svart och brun  en rosa och några till planeter. Jag landa på taket hema hos mig och gick till fotbollsplan. Jag spela fotboll med Titti.

Elliot

« »

© 2018 klass2Asandersdal. Tema av Anders Norén.